پیام مدیر گروه بیوشیمی بالینی

به نام خدا و با سلام و عرض احترام

به گروه بیوشیمی بالینی دانشکده پزشکی مشهد ، یکی از قدیمی ترین گروه های این دانشکده ، خوش آمدید !

برای اینجانب به عنوان مدیر گروه بیوشیمی باعث افتخار است که با همکاری جمعی از بهترین اساتید جوان رشته بیوشیمی بالینی بتوانیم در خدمت برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشکده پزشکی مشهد باشیم. تلاش ما بر آن است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت های موجود و تجربیات علمی اساتید گروه که در دوران تحصیل خود در بهترین دانشگاه های جهان اندوخته اند ، گامی بزرگ در جهت ارتقاء سطح خدمات گروه بیوشیمی در تمامی ابعاد آموزشی ، پژوهشی و ارائه خدمات آزمایشگاهی تشخیصی برداریم.

در این میان ، استفاده بهینه از روحیه پرسشگر و نیروی ارزشمند دانشجویان عزیز در تمامی سطوح به منظور دستیابی به گروهی بهتر و پویا تر ، از برنامه های ما می باشد و امیدواریم با تعامل سازنده و ارزشمند بین اساتید و دانشجویان بتوانیم هرچه سریعتر شاهد پیشرفت روزافزون گروه بیوشیمی بالینی باشیم.

همچنین برخود فرض می دانم از تلاش ارزشمند کارمندان این گروه به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات آموزشی ، پژوهشی و پاراکلینیک قدردانی نمایم.

دكتر سید اسحاق هاشمی

مدیر گروه بيوشيمي